bg
اقتراح تبریک نوروز
شاعر :‌ مدیر سایت
تاریخ انتشار :‌ 1392/12/28
تعداد نمایش :‌ 326

در نوروز سال ۳۵(گویا؟)، غزلی در تبریک عید ساخته بودم و بعنوان کارت تبریک برای دوستانم فرستادم و دوستان شاعر هم پاسخش را با شعر داده بودند البته بعضی هم با مزاح و طنز!. الان فقط بیت اول آن را به یاد دارم. می خواهم- ضمن عرض تبریک نوروز به شما عزیزان – آن را به اقتراح بگذارم و ۱۳ نوروز ، همه سروده های این اقتراح را به یک جا ، عرضه کنم.
این پیشنهاد را در دو سایت سیمین ساق و غزل سرا مطرح کرده ام
برای جلوگیری از «توارد» در به کار گیری قوافی و مفاهیم آن ها ( یعنی برای اینکه از یکدیگر برداشت نشود) لطفا سروده هایتان را به آدرس ایمیل من بفرستید تا در 13 فروردین تمامی آن ها را به سایت های سیمین ساق و غزلسرا منتقل کنم.آدرس امیل من:
Abbashaki@gmail.com
بیت مورد اقتراح چنین است:
مبارک تورا عید نوروز باد…./…..سعادت به روز تو پیروز باد

تعداد تشویق کننده ها : 0
افرادی که تشویق کرده اند

ثبت نظر

نام شما
ایمیل شما
user image
نظر شما
عبارت امنیتی
لطفا عبارت داخل تصویر را وارد کنید


نظرات کاربران
user image
اکبر شیرازی
0
0

با سلام بر استاد گرامی حاج عباس حاکی عزیز

قبل از هر چیزی بنده تصمیم داشتم بیشتر حضور داشته باشم ولی متاسفانه حجم کارهای آخر سال این توفیق را کمرنگ کرد که از همه عزیزان عذر میخوام ولی انشاالله جبران می کنم .

ببخشید من برداشت خودم را از اقتراح می گویم به نظرم معنای اقتراح این است که بیتی را مطرح می کنند و بر همان وزن و قافیه ابیاتی را شاعران دیگر می سرایند که این مجموعه را اقتراح می گویند

فکر کنم از قریحه باشد کلمه اش و بیان و ابراز قریحه شعری معنی بدهد

ولی چه زیبا و بجا و چه با مناسبت انتخاب فرمودید .

استاد هر کسی چند بیت بگوید شرایط خاصی دارد ؟ اگر ممکنه توضیح بدید ممنون میشم

user image
عباس حاکی
0
0

جناب شیرازی عزیز…اقتراح – مصدر باب افتعال- که به معنای طلب آن فعل کردن است – قریحه سنجی است و به آن اقتفا و استقبال هم می گویند.در تمام طول تاریخ ادبیات ما همیشه شاعران ، به اقتفای یکدیگر و یا دیگران می رفته اندغزل های زیادی از صائب تبریزی در استقبال و یا اقتفا ازحافظ سروده شده است.و در همین سایت نمونه جالب آن سروده ماهرانه استاد شیخی است با نام« غزال گریز پا » که در اقتفای غزل « نشد » من سروده اند. انشاال…در بحثی جدا گانه به تفصیل به این مورد خواهیم پرداخت.

user image
ولی ا..شیخی مهرآبادی (دیوانه)
0
0

جناب استادحاکی عزیز،سلام علیکم.کارِ بسیار جالبی ست ومی تواند گاه گاهی هم که شده(حتّی بدون هیچ مناسبتی)وفقط برای فعّال ترشدن سایت،اجراشود.بنده هم اگرزنده بودم ودیدوبازدیدهای عید اجازه داد،خودم راامتحان خواهم کرد.(البته اگرطبع به خواب رفته،یاری نماید).پیروزباشید.

user image
اکبر شیرازی
0
0

البته هرچه استاد بفرمایند

ولی به نظر من همینجا مطرح میشد بهتر بود و استاد در مواردی کعه قافیه مشترک است اولین را بپذیرد

user image
عباس حاکی
0
0

اکبرجان 
خیلی جالب سرودید.بیش از 5-6 قافیه برای این شعر نیست و اگر مال یکدگر را بخوانند ناخود آگاه همان مفهوم قافیه را به کار خواهند برد که توارد نامیده می شود.برای جلوگیری از توارد بهترین راه را آن دانستم که از سروده های یکدیگر بی اطلاع باشند.​بنا براین خواستم که در جای غیر از سایت ارسال شود. 

user image
اکبر شیرازی
0
0

سلام استاد

هر چه عباس بگوید آن است

این مرام و کنش رندان است

می کند راهنمائی ما را

شیوه اش شیوه ی استادان است

زنده باشید استاد

user image
میثم دانایی
0
0

سلام وعرض ادب استاد حاکی بزرگوار...درسال گذشته خیلی درسها ازشما واستاد شیخی اموختم وسپاسگزارم.. نوروز باستانی برشما وخانواده گرامیتان مبارک..